Anna Simon presentarà ‘Persona infiltrada’, el nou reality de TV3

0

El format arribarà a les televisions catalanes l’any que ve.

 

‘Persona infiltrada’ és el títol del nou programa que TV3 estrenarà al 2019. El programa, produït per Veranda TV, es tracta d’un concurs “reality” en què, cada setmana, un famós haurà de descobrir el membre infiltrat d’una família. Aquest significarà la volta d’Anna Simón com a presentadora a la cadena, ja que en 2017 va conduir el talent show ‘Oh Happy Day’.

A cada capítol de ‘Persona inflitrada’, una persona s’infiltrarà en una família i s’haurà de fer passar per un membre més d’aquesta, davant dels ulls d’un convidat sorpresa, una cara coneguda, que provarà de desemmascarar l’infiltrat. Cada setmana, la família i la persona coneguda lluitaran per aconseguir 5.000 euros. Tindran unes hores per conviure amb la família, observar-ne el comportament i formular-los les preguntes que consideri oportunes. Un cop s’acabi el temps de convivència, el convidat haurà de dir un nom, el nom de qui es pensi que és la persona infiltrada: si ho encerta, guanyarà els euros, que aniran a parar la causa solidària que haurà triat prèviament; si, per contra, no ho encerta, seran la família i la persona infiltrada els que s’enduran el premi.

Entre els convidats, que faran d’investigador per destapar a la persona infiltrada, hi haurà personatges de TV3 com el periodista i guionista Jair Domínguez; el meteoròleg Tomàs Molina; alguns dels actors de ‘Merlí’; o el cuiner Marc Ribas.

D’aquesta manera, TV3 vol apostar de nou per l’entreteniment amb un programa diferent, desenfadat, ideal per veure en família i en què l’espectador també pot jugar a endevinar, des de casa, quina és aquesta persona és la infiltrada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí