Torna ‘El Foraster’ al prime time de TV3

0

El 7 de novembre, a les 22.40, “El foraster” torna a TV3 amb nous capítols. Quim Masferrer continuarà descobrint pobles de Catalunya a través de la seva gent.

 

El Foraster ha tornat a la carretera durant l’estiu per visitar nous racons del territori i trepitjar algunes de les comarques on mai, fins ara, no s’havia aturat. Així, hi haurà un programa dedicat a Serinyà, on coneixerà la vida prehistòrica del Pla de l’Estany, i un altre a Pacs del Penedès, on s’endinsarà de ple a la verema de l’Alt Penedès; dues de les comarques on el Foraster no hi havia passat 48 hores. Santa Pau, a tocar de la zona volcànica de la Garrotxa, serà també una de les primeres sis parades d’aquesta nova temporada d’“El foraster”.

Després de cinc temporades en ruta pels pobles més petits de Catalunya, el Foraster continua en forma i disposat a recórrer tots els racons que calgui. El programa, que es va estrenar el 25 de setembre del 2013, ja acumula més de 30.000 quilòmetres i ha visitat més de 60 pobles. I com sempre diu Quim Masferrer, el millor d’aquest programa és la riquesa humana que troba pels carrers d’aquestes poblacions.

Un programa ric en audiències

La salut d’“El foraster” és immillorable. El programa va tancar l’última etapa com a líder indiscutible de la seva franja, ocupant també un lloc destacat a la llista de programes més vistos del mes i amb un índex qualitatiu de 8,6 al panel GFK. Els tres capítols més vistos de la cinquena temporada són el de Guils de Cerdanya, amb 626.000 espectadors i una quota del 23,1; Castellfollit del Boix, amb 620.000 i un 24,7 de quota, i Ascó, amb 585.000 i un 22,2.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí