Tornen els concursos als caps de setmana de TV3

0

TV3 recupera el gènere concurs a la graella. Serà a partir del novembre, els dissabtes i diumenges abans del Telenotícies Vespre.

“Atrapa’m si pots” és un “quiz show” clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. Però “Atrapa’m si pots” és entreteniment pur, en què gairebé més important que els diners és passar-s’ho bé. És un concurs en què pesa més la intuïció que els coneixements acadèmics, més l’estratègia en el joc que la sort.

El concurs té cinc fases diferents, en les quals es van eliminant concursants, fins que a l’última en resten dos que hauran de contestar totes les preguntes sense cap errada si volen guanyar el pot.

Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles, que donen al conjunt un to distès, amè i divertit. Per aconseguir aquest ambient participatiu i amb ritme, cada programa incorpora una ronda de preguntes musicals, en què el presentador anima els concursants a taral·lejar o ballar les cançons que hi sonen. Durant el programa tindrem l’oportunitat de conèixer els concursants, el seu lloc de residència i les seves aficions, mitjançant unes peces gravades en què ens explicaran històries, acudits, ballaran o cantaran.

“Atrapa’m si pots” és un concurs d’estructura molt entenedora que permet la participació des de casa, un programa d’entreteniment per a tots els públics.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí