Ja sabem la trama de la segona temporada de ‘Benvinguts a la Família’

0

Us expliquem totes les novetats de la segona part de l’èxit de TV3 a NETFLIX.

Després de l’èxit de la primera temporada a la pública catalana i la seva inclusió a la plataforma de continguts en streaming Netflix, TV3 ha presentat avui els detalls de la segona temporada de ‘Benvinguts a la Família’. Aquesta estarà dirigida per Paco Caballero, Alejandro Marzoa i Marc Crehuet i produïda, de nou, per Arca Audiovisual, del Grup Filmax.

Melani Olivares torna a posar-se en la pell de l’Ángela, la mare de família que, des que el seu marit la va abandonar, s’ha convertit en una experta combinant la vida laboral i familiar. I és que aquesta aquesta temporada ve marcada per la volta del Manu, l’exmarit d’Ángela, pare fugit i germà del Nando.

Aquestes noves entregues es començaran a gravar a l’octubre i previsiblement s’estrenaran durant la segona quinzena de gener. Ara mateix la cadena està tancant el fitxatge de l’actor que interpretarà a Manu, l’exmarit de l’Ángela. Tal com ha afirmat el director de ficció de TV3, aquest fitxatge serà una bomba.

De què aniran les noves entregues?

Tot i els enganys inicials, la veritable raó del retorn del Manu és demanar ajuda a l’Ángela i els seus. Una família d’estafadors molt perillosos encapçalada per Teresa, una jove amb qui el Manu va tenir un passat romàntic, que el persegueix perquè diu que els va robar un anell molt valuós. Encara que es declara innocent, els protagonistes de la sèrie es veuran embolicats en una sèrie de situacions catastròfiques per poder pagar el deute del Manu i salvar-lo de la seva segona família.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí