EXCLUSIVA: Elisabet Casanovas i Albert Salazar, protagonistes de ‘Bojos per Moliére’, la nova sèrie de TV3

0
bojos per moliere

Revelem el repartiment protagonista de ‘Bojos per Moliére’, la nova sèrie juvenil de TV3.

Artículo disponible en castellano

TV3 ja roda una nova sèrie juvenil. ‘Bojos per Moliére’ és la nova producció de la televisió pública catalana, de la mà de Veranda i Hector Lózano, productora i creador del fenomen ‘Merlí’. Aquesta nova sèrie és una comèdia dramàtica coral de vuit capítols ambientada en el món del teatre i té prevista la seva estrena al llarg del primer trimestre del 2023.

Tal com ha pogut saber TVienes en exclusiva, la nova ficció de TV3 comptarà amb Albert Salazar, Ferran Rull, Elisabet Casanovas i Marc Balaguer com a actors principals. Quant a la sinopsi, la sèrie es trasllada a la Barcelona de 1997, que encara viu els efectes dels Jocs Olímpics i no ha estat envaïda per aglomeracions de turistes. Els protagonistes són un grup de joves d’entre 18 i 25 anys que comencen a estudiar art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona.

‘Bojos per Moliére’ és la tornada de l’Hèctor Lozano a la televisió pública catalana després de l’èxit amb ‘Merlí’. Una nova incursió en les sèries ambientades al món de l’educació, aquest cop allunyada de la societat connectada a un smartphone. La sèrie, que va començar el rodatge fa una setmana, es roda a llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona. L’estació de França i el Teatre Grec han estat algunes de les localitzacions en les quals el nou repartiment s’ha deixat veure gravant, causant gran expectació.

«És una sèrie sobre personatges, molt propera i sensible»

En una entrevista a Adolescents, Hèctor Lozano va explicar que ‘Bojos per Moliére’ serà «una sèrie sobre personatges, molt propera i sensible». El creador i director de la nova aposta per la ficció de TV3 assegura que la sèrie «agradarà als espectadors amb ganes de drama i humor, com a la vida mateixa».

Quant a la cadena, TV3 també grava la sèrie ‘La mirada de la Fiona‘, protagonitzada per Mireia Oriol, Sergi Cervera i Dafnis Balduz. Produïda per Yumagic Films, la sèrie tindrà 6 capítols de 30 minuts cadascun i un registre de comèdia dramàtica. A més, l’última crida de projectes ha resultat amb la producció de quatre noves sèries: ‘Això no és Suècia‘ (Nanouk Films), ‘Pubertat‘ (Distinto Films), ‘El fill del xofer‘ (Zeta Studios) i ‘Jo mai mai‘ (Abaccus SCCI).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí